Min dag

Jag höll mig ganska lagom sysselsatt medan Axel var på älgjakts-fix på förmiddagen idag. Jag grejade lite inne och sen gick jag ut till stallet och byggde ihop en hängare till Alices sele. Den har hängt på en bock i torkrummet rätt länge men nu behöver jag den platsen till avfuktaren som ska in där för säsongen så nu åker (äntligen) selen upp på väggen helt enkelt.

Så här blev hängaren, ganska simpel, men jag tror den ska utföra sitt syfte:

IMG_8192

Egentligen skulle den väl blivit brunlaserad, men vi har ingen lasyr hemma så den fick bli vit. Blir nog bra det med eftersom väggarna är vita.

IMG_8193

När hängaren var målad la jag in de säckar spånpellets som vi hade kvar sen förra säsongen, i ligghallen. Det var inte riktigt så många som jag mindes att det var så det blir till att handla lite i veckan. Behöver ungefär dubbelt så många!

IMG_8194

Älskar att fylla upp med nytt spån. Nu luktar det gott i hela stallet!

IMG_8196

Axel kom hem vid halv ett-ett ungefär och då åt vi våffellunch tillsammans och tog det ganska lugnt under tidiga eftermiddagen innan vi jobbade lite i stallet tillsammans. Visar vad vi gjorde i morgon!

En bonusbild på den där svartvita fluffiga saken också, hehe.

IMG_8199

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s