Det blir så fint!

Några kvällar i veckan som varit har vi spenderat med panelbygge i stallet och det blir så himla fint! Taket känns plötsligt ännu högre och det blir ljusare och renare och stallet ser väldigt mycket mer färdigt ut.

Långsidan var ju typ klar sen tidigare om ni minns (bara småbitar högst upp kvar) så vi satte igång med kortsidan vid spolspiltan.

IMG_8250

Det rullade på fint, var bara lite pyssel runt den svarta balken och så högst upp sen på slutet.

IMG_8254

Så ganska snart var det klart!

IMG_8267

När vi ändå hade grejerna framme gjorde vi en över-hylla till hyllan i spolspiltan också. Tycker det blev mycket snyggare och ser lite mer färdigt ut än så som vi hade innan.

IMG_8268

Som jag nämnde igår har jag börjat måla också! Väldigt segmålat dock så det tar lite tid, jag är ju inte världens smidigaste på en stege just nu heller, hehe.

IMG_8274

IMG_8275

Jag planerar för övrigt att flytta klockan till väggen över den blåa dörren i stället. Det ser ju lite dumt ut med den där svarta kabeln rakt igenom, samt att man ser klockan från fler ställen på kortsidan av stallet. Jag ska även sätta upp Alices tävlingsplaketter på väggen nånstans, över spolspiltan kanske. Lite tråkigt att de ligger och dammar i en låda när de kan damma i stallet i stället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.