Dagen D

Då var dagen kommen då, dagen då det är meningen att bebisen ska titta ut. Han verkar dock inte riktigt ha några planer på det ännu, och eftersom det inte är nån av er som tippat på just denna dagen är det väl ingen som är speciellt besviken 😉 De närmaste dagarna blir ju spännande dock!

25: Rebecka
26: Lucas, och Ulf på klockan 01.30
27: Pappa
28: Susanne
29: Mamma
30: Oliver
1: Camilla B

Axel har avstått från tippningen, han anser att han är jävig och kan påverka resultatet och det har han kanske lite rätt i. Nåja, vi fortsätter vänta helt enkelt (och tar en lång promenad i skogen idag, hehe).

IMG_8326

Gårdagen var för övrigt bra! Jag blev kvar hos Enbergs hela dagen i princip och träffade både pappa och Regina och familjen Klässbo. Skoj skoj! Jag fick med mig en hel IKEA-kasse med barnkläder i lite olika storlekar och annat också, hihi 🙂 Kommer nog dröja en fyra-fem år innan vi behöver köpa nåt över huvud taget tror jag.

4 thoughts on “Dagen D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s