Lördag

Och en ganska ”fullbokad” sådan. Bebisen ska ju komma i morgon är det tänkt så det gäller ju att passa på, eller hur! Axel ska idag på förmiddagen fortsätta förbereda inför älgjakten tillsammans med jaktlaget och på eftermiddagen ska han in till Göteborg och köra lite analyser på universitetet. Jag var inte riktigt sugen på att hänga med på något av det så jag tar egen bil till Susanne och Johan och smakar på Lucas’ födelseldagstårta! Många födelsedagar denna månaden! Får se om vi lyckas pricka in någon vi också eller om det blir 4:e oktober som jag sagt hela tiden 😉

tårta

Olivers tårta från ett par veckor tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.