Löshoppat!

Under förmiddagen idag har jag och Rebecka löshoppat våra pållar! Det passade bra för Kaprifols del att få lattja ur sig lite energi efter två dagars skrittpromenad. Det blev en del bock och bus under uppvärmningen! Vi hade fyra studs idag så det blev bra styrketräning. Efter hoppningen skrittade vi av hästarna längs asfalten en bit innan de fick komma ut i hagen igen.

Kaprifol fick täcke på sig också, det ska bli en hel del regn i eftermiddag/i natt och även om hon har en hel del päls hjälper den ju inte så mycket om den blir genomblöt. Vi har ännu inte haft nån frost hos oss men det har varit nere på 1-2 grader under natten så det närmar sig nog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.