Lite bättre idag

Tills idag har febern försvunnit så jag känner mig mycket piggare även om jag fortfarande är snorig och hostig. Men det går åt rätt håll helt klart. Det blev inte mycket gjort för min del igår men Axel jobbade på bra så det är ingen omöjlighet att vi får det mesta klart innan vi ska åka och hämta våra får. De finns bara ett par kilometer härifrån så det går nog smidigt. Vi ska hämta en halmbal från vår höbonde också så har vi lite att ”bädda” med i fårhuset sen.

Axel har redan börjat och jag ska gå ut så fort Loke är fulltankad. Så här söt är han idag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s