Sjukt idag

Jag var rätt krasslig redan i går kväll så jag är inte förvånad över att jag inte sovit så bra i natt samt inte är så mycket bättre idag. Lite feber, halsont, snor i mängder och lite hosta. Bra att jag börjat hosta dock, då brukar det gå åt rätt håll sen. Så himla dålig tajming nu när Axel är ”långledig” och vi har en del att stå i innan vi kan hämta fåren. Vi får se om jag orkar göra lite i em sen. Tråkigt att inte orka rida också såklart, å andra sidan vaknade vi upp till detta i morse:


Jag tror dock inte det är fruset, men det är ju inte läge för hoppning i alla fall som jag var sugen på denna helgen. 

Lyckligtvis har jag sällskap inne i huset medan Axel drar stängseltråd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s