Dagens göromål

Vad skulle jag göra utan den där Rebecka!? Inte ha möjlighet till att rida så mycket på dagtid i alla fall! 🙂 Idag tog vi oss runt badplatsrundan igen och det blev en härlig skrittrunda av det hela. Vi hamnade på bild också!

Även Alice fick lite ompyssling och hon är bättre i magen igen, jag har inte behövt tvätta henne sen första snön kom. Skönt! Torrt täcke fick hon på sig också innan hon fick gå ut igen. Det ska ju komma en himla massa nederbörd de närmaste dagarna, just nu verkar det mesta komma som snö.

Efter en ganska sen lunch packade jag in mig och Loke i bilen och så åkte vi in till Vårgårda för besiktning vilket gick bra. I övrigt har fiskarna fått lite rent hos sig och även  ladan blev lite städad så vi har allt varit ganska duktiga idag! Nu återstår bara middag och utkörning av höbal på dagens agenda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.