Onsdagsplaner

Ja idag har vi faktiskt inga direkta planer utan det blir en lugn dag och så laddar vi upp för resten av veckan som bjuder på lite mer. När Loke somnar här vid elvatiden går vi ut i alla fall och ser till hästarna och fåren. Det är även min mockdag idag så grejar med det en stund och så kanske det blir lite tömkörning för Kaprifols del, var länge sen nu. I övrigt blir det nog tvätt och städning av hus i eftermiddag, blir ju gärna rätt smutsigt i renoveringstider. Men nu är badrummet klart och allt är ju slipat så då blir det ju inte lika dammigt lika fort sen!

IMG_51768

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.