Föräldraträff på BVC

Som jag nämnde tidigare var vi inbjudna till föräldraträff hos BVC idag, alltså inte samma föräldraträff som vi varit på tidigare utan nu var det ”hela kommunen” så att säga. Nio barn var på plats, alla födda i augusti eller september och två av de andra bor också i Ornunga/Asklanda och således träffade jag dem även på den förra träffen. Eftersom det var första besöket var det lite introduktion och presentation och så fick vi se en liten film om ”den första tiden med babyn”. Inte så spännande, vi har ju haft Loke i två månader, vi kan ju det här nu, hehe. Verkar vara ett bra gäng mammor (en pappa på plats också) och träffarna kommer handla om lite olika saker där BVC står för lite kunskap från sitt håll så att säga. Vi kommer även bli erbjudna babymassage och lite annat under tidens gång.

Vi var lite tidiga till besöket så jag och Loke satt ute i korridoren och väntade och spanade på människor som gick förbi vilket var väldigt spännande. En dam stannade och pratade lite också vilket Loke tycke var väldigt roligt och gav henne massa charmiga leenden. Detta och i samband med att han inte sov sin vanliga ”klockan 11-nap” var han trött när själva föräldragruppen startade, det tog nog tio minuter och sen somnade han i min famn och sov genom hela besöket (och fortsatte sova genom handling på ica, bilresa hem via Herrljunga, mockning av lösdriften, snabb dammsugning av övervåningen och sover fortfarande i skrivandes stund halv fem).

Jag har även börjat packa inför morgondagens utflykt till Gullspång! Får väl ta med ett par ombyten till Loke, man vet ju aldrig vad som kan hända med kläderna, haha. Han har dock gått över från att bajsa lite hela tiden till en mastodont-bajs en gång i veckan och denna kom i går så jag räknar inte med några sådana ”olyckor”. Ja ursäkta infon men hästars och bebisars bajs känns okej att prata om, haha!

1 tanke på “Föräldraträff på BVC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.