Off we go!

Idag ska Loke på sin första riktiga utflykt, nämligen hela vägen till Gullspång. Tänka sig, hans första besök där jag växte upp, ett stort moment! Får åka en extra runda och visa Kvarngatan, Lökstadbanan, Hjulstadnäs, Skolan, Ica… 😉

Nåja, innan vi packar in oss i bilen ska vi se till hästarna och mata fåren. Lösdriften mockas inte av mig idag så det slipper vi, och Kaprifol får vila. Men det blir nog ändå lagom att vi tar oss iväg vid halv elva-elva så kommer Loke sova gott hela bilresan tänker jag mig. Vi kommer stanna hos mamma i natt, Axel åkte ju till Uppsala igår och kommer hem först i morgon eftermiddag så det passar ju toppen att vi åker hem till mamma i stället för att uggla ensamma hemma. Också en milstolpe, första natten hemifrån för Loke (om man inte räknar med BB då). Men han sover ju i sitt nest överallt så jag tror inte han kommer bry sig så mycket om det, med alla nya intryck kommer han nog sova gott mest hela tiden. Minns inte ens när jag själv sov i Gullspång senast, haha.

Vi ska se till att träffa Peter och barnen också såklart när vi ändå är i krokarna! Och av någon anledning började jag nu leta i arkivet på bilder på mina syskonbarn, hur såg de ut som små/bebisar egentligen? Finns det några likheter med Loke?

Ni ser säkert att det saknas två syskonbarn och det beror på att jag inte har några bebisbilder på Aaron eller Ella(!). Aaron fanns på två bilder men man såg inte hans ansikte där 😛

 

3 tankar på “Off we go!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.