Ridit ut!

Eftersom Axel jobbar hemifrån idag stal jag åt mig en dryg timme under dagens ljusa timmar och gav mig ut i stallet. Kaprifol sadlades på och så stack vi ut i vinterlandskapet! Det har kommit ganska mycket snö hör nu, drygt en decimeter på sina ställen skulle jag gissa. Jag red en runda på 5km och kunde trava och galoppera i princip överallt tack vare underlaget, extra härligt var det i backen upp mot Sällerhög. Där låg snön tjock och Kaprifol fick galoppera på lite, lycka!

Klantigt nog red jag iväg utan telefonen idag så jag kunde inta fota det vackra landskapet. Bjuder på ett par bilder i repris från förra året i stället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.