Good morning!

Jag är uppe med tuppen (nåja) och tänkte rida innan huset fylls av gäster. Idag kommer nämligen Axels mamma och bröder + flickvänner och hälsar på. Jag tror att det blir ett dressyrpass i snön dagen till ära, får passa på så länge den ligger kvar!

Och på tal om att passa på. Igår däckade Loke för natten redan nånstans mellan åtta och nio så vi körde på ordentligt uppe i hallen. Den gröna färgen tog dock slut så vi har andra laget på trekanten över trappan kvar att måla. Men taklisterna fick ett lager färg på sig och vi satte upp alla golvlister, fönsterlister och dörrlister. Med kompressorn och spikpistolen och Loke sov vidare i rummet bredvid trots oväsendet, haha. Liten sneak peak får ni här ska jag fixa lite före och efterbilder när det är helt klart sen.

Lite extra kul att få upp dörrlisterna, de runt sovrumsdörren har ju varit nedtagna ända sen vi la nytt tolv där inne, för ett år sen cirka. Men nu är de uppe igen.

Och Loke sov och sov så när vi var klara uppe i hallen och gick ner för lite nedvarvning framför teven fick han ligga kvar (i vår dubbelsäng). Vi laddade ner en testversion av en baby monitor-app så vi kunde höra honom, verkade funka rätt bra.

Axels mobil la vi bredvid Loke och så hade vi min mobil som mottagare nere hos oss i soffan. Man kunde även ha video-övervakning men vi kände att det räckte med ljud 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s