Ute faller snön

Ja ute faller snön, det är fredag, Axel sitter i rummet bredvid och jobbar hemifrån, Loke mumsar mat och här sitter jag och skriver. Mysfaktorn hade varit fulländad om jag haft en kopp varm choklad och en lussebulle också men å andra sidan har jag ingen ledig hand för nåt av det.

Planerna för dagen är ganska lösa. Vi tar kanske en promenad mitt på dagen om det inte fortsätter snöa alltför mycket. Huset ska dammsugas och sista tvätten tas om hand. Det blir nog lite tid för renoveringen ikväll också. Igår fortsatte målandet och allt är numera grönt och det är bara en liten bit som ska få lager nummer två. Sen ska taklisterna som fortfarande sitter uppe målas vita, alla andra lister ska komma på plats och efter det är det så gott som klart!

IMG_5971

1 thought on “Ute faller snön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.