Det gröna

Ja nu är ju inte hallen helt hundra klar där uppe, men jag lägger upp före- och efterbilderna här i alla fall! Det som är kvar är som sagt ett lager grönt till på triangeln ovanför trappan + ett lager vitt till på taklisterna, men på bilderna här nere ser det faktiskt klart ut! Förutom kontakterna som ska skruvas tillbaka ovanför fönstren.

Vi är supernöjda! Inte för att det kunde bli mycket sämre, hehe. Efter nyår kör vi vidare med hallen här nere i samma stil, fast med någon form av spegelpanel/bröstpanel också! Och så ska det rivas lite också, och drömmen vore ju att få in en braskamin där nånstans också, får se var någonstans vi avrundar den delen av projektet helt enkelt.

1 thought on “Det gröna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s