Julfesten

Visst kändes det lite konstigt att åka hemifrån igår utan både bebis, blöjor och extra kläder! Men det var roligt också och framför allt roligt att komma tillbaka till jobbet där alla verkade väldigt glada över att jag kom, extra skoj såklart! Vi började i fikarummet på kontoret där vi åt pepparkakor, godis och drack glögg och spelade vårt sedvanliga julklappsspel. Jag hade ovanligt bra flyt i år och kammade hem fyra julklappar! Jag vann striden om Per Mobergs glögg men förlorade en jättesöt tomtelykta, haha.

Vid sextiden åkte vi iväg till Yxhammarsgården inne i Borås, ett äldre charmigt hus med öppet till nock i farstun där en stor fin gran stod. Synliga takbjälkar och en sprakande brasa. Här serverades kvällens middag som såg ut såhär:

julmiddag

Desserten var det bästa! Allt annat var också gott, oxfilén något överstekt dock och kanske lite väl mycket salt i såsen. Vi hade jättetrevligt under kvällen och Axel var duktig på att uppdatera med hemifrån lite lagom med nån bild 🙂 Efter middagen satt vi kvar och umgicks en stund men många hade en bit att köra och så är det ju jobbdag idag för de flesta så det tog slut ganska snart. Jag var hemma vid halv tio ungefär, kändes ändå ganska lagom!

Sen är ju frågan vad Axel stoppade i Loke igår egentligen för i natt OCH i morse har jag fått ta hand om bajsblöja! Inte alls ”rätt dag” och på natten dessutom, det har inte hänt på flera flera veckor! Kanske kan skylla på måndagens vaccin mot bajssjuka iof…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.