Om-möblering

Tänk vad dagen gått fort och vad mycket vi gjort men nu är det slut för idag! *Klapp klapp!*

Ja dagen började ju med ridning på Kaprifol som jag redan berättat och sen åkte vi till Enbergs för lite lunch och besök i den omtalade matt-affären. Vi var framme i Väne-Åsaka vid halv elva ungefär och drack då en kopp kaffe innan vi hoppade in i bilen för tio minuters resa till mattaffären. Varje gång vi träffar Susanne har hon köpt en till matta därifrån (jag överdriver lite) och nu senast var även mamma frälst så jag var minst sagt nyfiken. Och visst fick vi med oss en supersöt matta till hallen på övervåningen och idéer till vad vi kan stoppa i övriga huset i framtiden. Många fina mattor i superhärliga material till bra priser!

Sen åt vi god jullunch och drack mer kaffe innan vi åkte hem via Nossebro för en vild chansning på att kamin-butiken skulle vara öppen. Men det var den tyvärr inte så vi får åka dit en annan dag. Väl hemma satte vi igång med vår renovering såklart! Elen är nu inbyggd i väggen igen och vi har bytt plats på matsalen och vardagsrummet. Jag älskar att möblera om så jag har skuttat runt smått överlycklig hela kvällen. När jag var liten möblerade jag om i mitt rum minst en gång i månaden men det blir ju helt klart ett annat projekt när möblerna består av snortunga vitrinskåp!

Det blir riktigt bra! Känner dock att bilderna i inlägget inte riktigt speglar texten men jag har inte tagit några bilder vare sig på nya mattan eller ”nya rummen” än. Får bli i morgon!

2 thoughts on “Om-möblering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s