Upp stiger solen

Både igår och idag har jag varit uppe före både Axel och Loke och gått ut till stallet och ridit innan dagens to-do’s. Igår var det ju bankmötet kl 10.00 och idag ska vi hälsa på hos Enbergs! Idag var det lite segt att stiga upp ur sängen men när jag väl kommit ut är det himla mysigt att skritta iväg från gården samtidigt som solen stiger upp på himlen. Igår fick Kaprifol ett pass på banan ock idag red jag ut. Det blev premiär för Vintervägen för den här säsongen, den rundan som delvis går genom en hage där det går kor på sommaren. Det var dock lite blött fortfarande men några dagar med minusgrader till så blir det en ok skrittrunda med lite annat underlag än bara grusvägar. Kaprifol var superhärlig idag!

Lite vitt på marken och fyra minusgrader!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s