Som ett nytt hus

Tänk vad stor skillnad det kan bli bara av att en knapp meter vägg tas bort och möbler flyttas omkring lite.

Här är lite bilder på vårt ”nya” vardagsrum och matsal. Här ser man hur det har öppnats upp ut till hallen. Man kan se in i köket från soffdelen och man har bättre vy över akvariet.

IMG_0171

En av anledningarna till att vi bytte plats till den blivande kaminen var att vi inte riktigt fick till möbleringen med tv:n. Här står tv:n där vi först tänkte ha kaminen, men detta blir bättre! Sen ska vi troligtvis hänga upp tv:n på en arm väggen i stället och byta ut tv-bänken.IMG_0170

Denna delen är faktiskt något större än den andra sidan, därför ser soffan lite mindre ut. På sikt kommer vi vilja byta ut soffan till en större och lite annan modell, men tills vidare funkar ju denna fint.

IMG_0169

I det ”gamla” vardagsrummet har vi nu matsalsbordet i stället och här ser det ungefär ut som det gjorde tidigare, bara lite annan placering på vitrinskåpen.

IMG_0167

Och här är vy från hallen, svårt att få med känslan på bild, men det är som sagt mycket mer öppet nu. Jag kan sitta i soffan och se vad Axel plockar ut ur kylskåpet!

IMG_0168

Lamporna ska vi också flytta/byta ut så de passar respektive rum och nån gång i framtiden blir det ju renovering här inne också. Men kanske först till nästa vinter, får se helt enkelt!

2 thoughts on “Som ett nytt hus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.