8 januari

Då var det vardag igen och Axel har åkt till jobbet och jag och Loke är ensamma vid frukostbordet. Denna vecka har dock flera ”händelser” så veckan kommer nog gå snabbt. I morgon kommer mamma förbi en sväng på förmiddagen, hon är barnvakt till Lucas och Oliver idag och åker förbi här på vägen hem i morgon. I morgon är det även dags för nästa föräldraträff på BVC och den här gången ska vi få lite tips om babymassage och fiffiga produkter från apoteket. Det senare är ju lite överflödigt för min del dock, jag har ju en privat rådgivare där 😉 Men det blir kul att komma iväg igen!

På onsdag ska Axel åka till Köpenhamn på Nordiska Vintermötet så tidigt på morgonen kör jag honom till tåget i Vårgårda. Vi har ju fortfarande ”bara” en bil efter att stötdämparfjädern gått sönder på BMWn, den ska få en ny fjäder nästa vecka.

Axel är i Köpenhamn till och med sent på fredag kväll men redan på torsdag kanske jag får sällskap av Susanne med barnen, som även stannar en natt här. Så ni ser, jag kommer inte hinna ha tråkigt! Jag har dessutom ett tak att måla om jag får tid över när Loke sover en längre stund

Lite soliga bilder från gårdagens skrittrunda kommer här. Får ju varva lite mellan alla renoveringsbilder, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.