Shopping!

När jag och Loke åt frukost igår och såg att det inte riktigt var något utomhusväder för bebisen eller motionsväder för hästen (minusgrader och en hel del blåst) kände jag att det kunde bli en lätt långtråkig dag om vi fastnade inomhus. Eftersom Axel inte skulle komma hem heller kunde ju kvällen bli lika lång. Så jag filurade lite och ”drog i lite trådar” så klockan två, när Loke var nybytt, nymatad och trött satte jag honom i bilstolen och så åkte vi för att plocka upp Rebecka och åka till IKEA. Loke somnade strax efter att jag hämtat Rebecka och sov sen i ungefär tre timmar. Vi hann då åka till Göteborg och stanna till hemma hos en kvinna som sålde bebiskläder. Jag har nämligen ”inventerat” lite bland arvegodset och i nästa storlek finns det inte så mycket kläder så via blocket hittade jag ett klädpaket med 21 plagg för 400kr så dessa köpte jag när vi ändå var i området.

IMG_0228

Säljaren hade fler klädpaket till salu varav ett till i storlek 68, detta innehöll dock bara fyra par byxor och en body som jag redan har så detta ville jag inte köpa till. Precis när jag skulle gå gav hon mig påsen med de kläderna och sa ”ta med dessa i alla fall så blir jag av med det”! Så 26 plagg för 400kr! Inte illa 🙂

Sen åkte vi vidare till IKEA och Loke fortsatte som sagt att sova, vi gick igenom övervåningen, åt mat och halva nedervåningen innan han vaknade. Och då tog jag upp honom och bar honom genom den sista delen av handlingen och genom kassan innan vi gick in i ett amningsrum och lät honom äta. En riktig liten stjärna! På hemvägen fick Rebecka sitta i baksätet och roa honom lite samt ge honom ersättning när han blev missnöjd och sen somnade han och sov resten av resan hem.

Jag handlade mest lite småsaker på IKEA, favoriterna var ramar till våra foton (det fjärde fotot har jag gett bort så ska skriva ut ett nytt):

IMG_0227

Och dörrar + lådor till akvariebänken som jag monterade när Loke däckat vid halv tio i går kväll. Före:

IMG_0222

Efter, mycket prydligare:IMG_0229

Och trots all sömn igår vaknade han endast vid tre och sju i natt och är såhääär glad vid frukosten vid nio 🙂 I nya kläder såklart!

IMG_0234

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s