God kväll!

Susanne och barnen anlände igår vid halv fyratiden och vi åt middag tillsammans och hade en trevlig kväll inklusive världens sötaste skratt-attack från Loke. De sov sen över och idag har vi haft lite ponnyridning.

IMG_0246

IMG_0239

Och äntligen, äntligen, fick Loke tillfälle att göra debut i sadeln!

IMG_0241

IMG_0244

Ser ni vad roligt han tyckte det var! 😉 Mitt sällskap åkte sedan hemåt vid ettiden och jag och Loke har roat oss på egen hand under eftermiddagen och kvällen. Vi har bland annat duschat tillsammans och busat lite på badrumsgolvet efteråt. Loke har hittat sina fötter bland annat!

IMG_0249

Och tränat på att krypa/åla! Näsan släpar dock lite i backen fortfarande när han har fokus på bensprattlet, men han rör sig allt några millimeter framåt. Ibland.IMG_0266

Nu väntar vi mest på att Axel ska komma hem. Han är nästan framme i Göteborg i skrivandes stund så han hinner med 20.55-tåget om han inte går vilse alldeles sista biten.

7 tankar på “God kväll!

 1. Härligt. men jag tycker att det lite tidigt att han börjar med hackamore, som ny på att rida tycker jag att vanligt tränsbett är bättre 🙂 gärna med äppelsmak.

  • Jag har alltid misstänkt att det är ryttarens erfarenhet som avgör bett .Tack för att du förtydligade det för mig!
   (Och tack för alla goda skratt du gett mig genom kommentarer på Lovise blogg!!!)

   • Ingen fara ni två, jag planerar att lära honom att rida utan att hålla i tyglarna! Ni vet, som när barn lär sig åka skidor utan stavar! Och då kan man ju ha vilket bett som helst.

  • Haha då skulle du se resten av gården som typ står under vatten 🙈 Banan är rätt torr faktiskt men det senaste regnvattnet hann inte rinna undan innan det frös. Men nej det är inte nån extra dränering utöver den som materialet i sig ger vilket har fungerat fint tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.