Braskaminer

I förmiddags var pappa här en sväng och hämtade dörrarna som vi monterat ner, roligt att de förhoppningsvis kommer till användning hos honom, att de ”stannar i familjen” hehe. Så här såg de ut om ni minns! Även den bruna tapeten är ju härlig att minnas nu när den är borta.

IMG_0074

När pappa åkt iväg åkte vi in till Nossebro för ett nytt försök till besök hos braskamin-butiken och denna gång gick det ju mycket bättre! Vi kikade på flertalet kaminer och var ganska snabbt överens om vilken vi gillade bäst (också den som vi spanat lite på innan via nätet). Våra önskemål var en kamin som inte var för stor men inte heller för liten, lagom för myseldning men som ändå ger lite värme och gärna att man ser elden så mycket som möjligt. Sen gillar vi ju sten också, så det är plus i kanten. Här är en bild på den, en Contura 556 med glas på tre sidor, täljsten och i svart utförande. Bilden är från http://www.contura.se.

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 19.46.32

Vi fick bra hjälp i butiken och innan vi bokade en tid för att de ska komma hem och kika hos oss sa de att de har en dag i mars med lite goa priser (de har precis tagit över butiken, så lite start-up liksom). Så vi kommer tillbaka i slutet av mars och kommer då få möjlighet till lite prisreduktion på hela paketet med kamin och installation (som bara tar en dag!), alltid trevligt! Men lite segt känns det ju att vänta ända till mars innan det händer nåt mer, nu när vi dragit igång det hela vill jag ha en kamin nu nu nu! Haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.