Tömkört

Loke var helt med på min plan och somnade fint i vagnen innan jag ens hade matat klart fåren. Kaprifol gjordes i ordning för tömkörning och fick jogga lite på ridbanan vilket hon gjorde med bravur. Lite försiktig på underlaget då det är lite dolda isfläckar på några ställen, men fin och avslappnad. Rebecka kom mot slutet så vi avslutade med att Simon och Kaprifol fick jogga lite lösa. Inte lika skoj som vanligt, men de var båda som sagt lite försiktiga.

Loke vaknade lagom till att hästarna skulle ut i hagen igen och Rebecka var snäll nog att stanna kvar och roa Loke så jag hann mocka lösdriften också. Härligt när allt hinns med så här på förmiddagen! Sen går jag ändå ut ikväll en kortis och fyller vatten och mockar en gång till så blir det inte lika mycket att mocka i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.