Fyra-månaders kontroll

I förmiddags var jag och Loke inne på BVC på hans 4-månaders kontroll. Det gick utmärkt och han visade hur duktig han är på att dregla och hålla i sina fötter utöver de ordinarie kontrollerna. Han väger numera 6285g och är hela 65 cm vilket betyder att han har växt tre centimeter den senaste månaden. Inte konstigt att alla 68-kläder jag köpt redan passar fint 😛

Loke fyller fyra månader på torsdag och det är ju nästan så vi skulle fira med tårta eftersom vi nu tänker börja ge honom lite annat att smaka på än mjölk, ersättning och D-droppar. Nu ska vi ju inte börja med grädde direkt, men en potatistårta kanske? Hehe.

IMG_8420

Så liten han har varit 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s