Hur blev dagen nu då?

Jo inte så dum faktiskt! Vi var segstartade även idag faktiskt, tänker inte ens nämna vilken tid jag åt frukost, hehe. Men snart kom vi ut i alla fall och matade fåren, mockade lösdriften och gick en minimal promenad med Kaprifol. Men det var rätt isigt överallt och fruset på gärdet där jag gick, så jag vände snart hemåt. Det var OK väder just då men blev snart sämre med en hel del vind och massa regn. Tillochmed så att Kaprifol fick halstäcket på sig för andra gången i sitt liv typ, nyklippt som hon är 😉

IMG_0521IMG_0524

Loke sov duktigt så jag röjde tillochmed lite i stallet och sen när vi kom in fortsatte han sova så jag gjorde mig en kopp varm choklad och satte mig i soffan och gjorde nåt som jag inte gjort på hur länge som helst. Nämligen läste i en bok, det ni! Han sov i en hel timme och även om han är en himla trevlig prick att vara med så var det rätt trevligt att ha en timmes ”egen tid” som inte tillbringades i stallet eller med renovering eller med städning och sånt.

Resten av dagen har sedan tillbringats med nyss nämnda prick och vi har bakat en kaka, lekt och busat och lagat mat och tvättat.

IMG_0527

I morgon får vi ställa klockan så vi kommer upp i tid, klockan TIO ska vi vara inne på familjens hus, hu vad tidigt! 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s