En lugn onsdag

Jag och Loke har en lugn onsdag framför oss, ganska skönt eftersom vädret är rätt blött och blåsigt och vi har saker uppbokade både torsdag och fredag. I morgon ska vi in på föräldraträff på BVC/familjens hus och det är trafiksäkerhet i fokus. I morgon fyller ju även Loke fyra månader så det blir potatis till middag! På fredag tror jag att det är familjeträff här i byn, i så fall tänkte jag promenera dit, och sen på kvällen är det Kick off för Gäsene ryttarförening. Dit drar jag med mig både man och barn och det blir lite middag och umgänge. Jag är med i styrelsen även i år (och blir uppgraderad från suppleant till ledamot, det ni!) så jag ska även dit ett par minuter tidigare och hacka lite grönsaker eller så.

Men först var det onsdag och jag och den är busen ska strax ut och mata fåren och om det inte blåser för mycket tar vi kanske en promenad med Kaprifol. Snön är på väg bort så paddocken ser ut som en isgata, men eftersom det ska fortsätta regna under eftermiddagen tror jag nog den är ridbar till i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.