Många nya ansikten

Vi hade en riktigt social dag igår jag och Loke. Den inleddes med årets första vuxen-barn-träff i församlingshemmet här i Ornunga/Asklanda och vi träffade sex stycken barn födda 2017 och ett gäng äldre barn tillhörande samma familjer. Två timmar var vi där och umgicks och de lite mer rörliga barnen lekte och så fikade vi också. När klockan slog tolv var det dags att gå hemåt och Loke som varit vaken hela tiden hann knappt landa i vagnen innan han slocknade.

IMG_0593

Han vaknade dock strax efter att vi kommit hem så då gjorde vi lite inomhusgrejer så som tvätt mm. Go och glad!

IMG_0597

Lite senare gick vi ut (med Loke i selen) och pussade lite på hästarna. Kaprifol vilade ju och jag hade inte mockdag så jag gjorde inte mycket mer än så ute i stallet. Jag gick mest runt och småpysslade lite och Loke somnade snart. Han fortsatte sova drygt två timmar även efter att vi kommit in så då satte jag mig i soffan och läste bok 🙂

Axel kom hem strax efter fem och då plockade vi bara i ordning oss innan vi alla tre hoppade in i bilen och åkte till Gäsene för Kick off 2018. Vi var ca 25-30 personer på plats i klubbstugan och vi åt middag tillsammans och hade trevligt. Vår ordförande sa några ord och så hade vi musikquiz innan efterrätten. Jag och Axel var i lag och han ordnade så vi vann 1kg hästgodis med 18 av 24 rätt! Loke var relativt glad hela kvällen, även om han blir lite tyst och stilla med stora ögon i dessa sammanhang. Sötis 🙂

Planen för denna dagen är att Axel är ute och jagar vildsvin och jag och Rebecka siktar på att löshoppa hästarna idag. Just nu är banan lite frusen med det blir snart plusgrader och banan badar i sol så jag hoppas den tinar snabbt!

IMG_0611

Och ovan är Loke från idag, blir ju mycket bebisbilder här nu hehe, men kanske kommer det lite hästbilder sen när hästarna skuttat lite hinder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.