Promenad och fiber

Banan hann inte bli tillräckligt mjuk för löshoppning under förmiddagen så vi tog en runda ut på grusvägarna i stället. Rebecka tog Kaprifol så gick jag med Loke i barnvagnen och Simon på släp. Det var bitvis soligt och riktigt fint!

27394622_10155325941814021_1616189285_n

Axel kom hem från jakten vid ett ungefär, dock ingen jaktlycka för laget denna gången. Vi satte i gång med fibergrävning genom trädgården efter en gemensam lunch. Vi har ju fått grävt fram till hustomten och fick nu gräva de sista sex-sju metrarna själva. Det var ganska lättgrävt så det gick smidigt.

IMG_0626

Enligt ryktet ska det inte dröja alltför länge innan de ska koppla in fibern, men när det blir vet jag inte. Nu är vi redo i alla fall!

IMG_0631

Innan mörkret föll hann vi även klappa lite på fåren, fylla lite höpåsar till dem, mocka hästarnas lösdrift och gå en liten promenad med vagnen. Nu ska vi sätta oss med bokföringen och momsredovisningen för föregående år och sen är dagens måsten slut. Skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.