Månskensgalopp

Banan hann frysa till lite innan jag hann ut på den ikväll, men jag red där en stund i alla fall. Det var inte helt fruset men lite hårt och isigt på vissa ställen. Tidigare idag la jag ut galoppbommar som jag tänkt rida över och jag gjorde det mest i trav och tog nån galopp bara eftersom det var lite hårt. Det var fyra bommar med tre meter i mellan, som studs, och de få gånger jag kom på dem gick bra och Kaprifol taggade till ordentligt, skoj! Ser fram emot när vi kan börja hoppa lite!

Det blev ju dock inte det mest arbetsamma passet, jag red mest runt fyrkanten där underlaget var som bäst, så efteråt skrittade jag ut mot gärdena. Det var väldigt starkt månsken så trots avsaknaden av pannlampa såg vi riktigt bra. Fåren var väldigt skräckinjagande i mörkret så Kaprifol blev en passagerande drake ett slag där, men i övrigt kom vi helskinnade ut på gärdet. Det var bitvis ganska blött men inte fruset så jag travade lite och det blev en galopp också i månens sken, himla mysigt! Kaprifol tyckte det var lajbans men skötte sig fint. Efter galoppen skrittade vi genom skogen tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s