Löshoppat

Idag var ridbanan mjuk och fin igen, det svänger fort! Jag tog då tillfället i akt och löshoppade Kaprifol så hon fick rasta av sig lite lös på bra underlag. Hon tog också tillfället i akt kan man säga, hehe. Inga actionbilder idag dock då jag inte hade med mig kameran ut och min mobil ogillar när det är kallare än typ femton grader. Jag var ju själv också så då är det inte lätt att fota och löshoppa hästen samtidigt 😉

Jag byggde upp tre hinder med ett galoppsprång i mellan och jag tog bara fram sockerbitarna så det blev max 70-80 cm tror jag. Lite mer styrketräning än ”hoppa högt” alltså 🙂 Men hon hoppade fint, dock lite slarvigt i början innan överskottsenergin pöst ut.

IMG_0691

Så här såg banan ut idag, bara en liten blöt fläck, annars har det runnit undan bra. Innan eftermiddagens nederbörd 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.