Snögalopp

Jag passade såklart på att rida i dagsljus när Axel var hemma. Tanken var att Loke skulle sovit gott efter förmiddagens aktiviteter och han sov när jag gick och när jag kom men inte riktigt hela tiden där i mellan, haha.

Kaprifol fick komma ut på en härlig runda i snön, vi har fått kanske en decimeter snö så vi kunde trava och galoppa lite här och var. Fem minusgrader och lite vind, men vi höll oss varma 😉

Idag blev jag sådär glad över min bruna häst igen. Hon kan ju vara lite sprättig och studsig ibland men när hon får relativt regelbunden motion så är hon urhärlig verkligen. Energi, men ”på mattan” så att säga. Ena stunden galopperar vi på en snötäckt stubbåker på hemåtväg och strax därefter står hon vid sidan av vägen och väntar lugnt på att en traktor med bullrande släp brummar förbi. Det blev lite passage vid de nya hästarna vid granngården, shettishingsten satte igång med ett race precis när vi passerat. Men hon har alltid en broms, och det är himla trevligt! Och kossorna är ju inlåsta så här års 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.