Förmiddagen

Fredag och det betyder vuxen-barn-träff borta i församlingshemmet! Det kommer bli en rolig fredagstradition känner jag, det är ett härligt gäng föräldrar och goa barn som kommer dit. Alla kommer såklart inte varje vecka, men vi är så pass många så det är ändå flera där. Axel jobbade hemifrån idag så han kom även bort och var med sista halvtimmen, så fick han också säga hej till några av Lokes blivande klasskompisar.

(Inga dagsfärska bilder, men ganska nya i alla fall)

Vi har även haft fårens förra ägare här idag. Vi är ju nya på det här med får så vi bad henne komma hit och känna lite på dem så vi håller dem i bra hull och så fick vi en mängd tips inför kommande lamning mm. De är i jättefint hull i alla fall, vilket var skönt att få bekräftat. Nästa grej på agendan är att de ska få selentillskott vid två tillfällen innan lamning, och sen ska de även tas träckprov på och så är det en del grejer vi behöver införskaffa också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.