Mera vinter

Det har kommit ännu mer snö i natt och nu på förmiddagen, lite synd bara att det blåser så för då hamnar ju inget på träden och det är ju mycket finare.

Det är ju svårt att se på en sån här bild hur mycket snö det har kommit, och jag har inte varit ute än, men gissningsvis har vi nu kanske tre-fyra decimeter snö? Det ligger ju i drivor på sina ställen också, och är nästan bart där vinden har varit framme extra mycket.

IMG_0749

Axel är ute just nu och ser till fåren och ska titta lite på traktorn också, den funkar ju fortfarande inte och nu hade det ju varit fiffigt att kunna ploga. Men det ser mörkt ut på den fronten. Jag och Loke är inne och vi har tagit hand om tvätten och röjt lite. När tvättkorgen är för tung för att bära uppför trapporna med ena handen får man göra så här:

IMG_0751

Och alldeles nyss var det dags för middagsluren så nu sussar han sött i sin säng.

IMG_0752

Övriga planer för dagen är att jag gärna ger mig ut och rider en sväng, trots blåsten. Tänker mig en lite kortare runda eftersom det ändå är en del snö att pulsa i. Axel ska ut på rävjakt i morgon, det blir premiär med hagelgeväret så det ska han provskjuta lite med. Kanske ska vi måla lite också, får se vad som hinns med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s