Fredagsmorgon

Jag har precis varit ute i stallet och tittat till Alice och fyllt på hennes hö och vatten. Åren med fri tillgång på mat har verkligen minskat hennes ”hetsätande”, nu fick hon visserligen en massa hö i går kväll men det var ändå en del kvar och det hade aldrig hänt för ett par år sedan. Jag tycker även att smärtstillande har ”kickat in” nu, för hon rörde sig mycket mera avslappnat, om än lite stelt, och var lite mer sig själv i ögonen. Skönt att se!

IMG_6745

Snart kommer Susanne hit, vi ska pussa och pyssla lite extra med nyss nämna fläckis och om Loke är medgörlig kanske vi rider Kaprifol lite också på banan. Jag skippar därför vuxen-barn-träffen denna vecka, men det är ju nya tillfällen varje fredag.

IMG_1149

Gårdagens Loke som nästan växt i sin gåstol. Jag tycker för övrigt att han ändrar utseende typ varje dag, haha. Tur han är söt hela tiden i alla fall 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.