Helg

Solen skiner och jag ska alldeles strax gå ut till stallet och rida med Rebecka. Vi rider ju alltid ut på söndagar tillsammans men i eftermiddag ska jag och min lilla familj åka till Axels föräldrar i Nissafors och vi stannar där till i morgon någon gång. Så därför rider vi ut i dag i stället så vi säkert kan rida i dagsljus. Det är fantastiskt vackert ute så det ska bli härligt att komma ut, nästan tio minusgrader dock så får packa på mig lite kläder.

img_0826

Innan vi åker ska även fåren ses till, matas och ”vattnas” och det är även min mockdag idag så samma gäller för hästarna. Jag får även en höbal levererad idag så även den ska ställas ut i hagen, jag tror att höet har tagit slut nu under natten nämligen. I vanliga fall får jag ju ca tio balar åt gången men bonden kan inte köra med kärran + lasta balar när det är så här mycket snö, så han kommer med en i taget. Lite mer pyssel för honom, lite smidigt för oss dock eftersom han kommer när höet är slut och kan då ställa den direkt på plats så vi slipper dra fram vår traktor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.