Kall kväll i stallet

Vad det tar extra tid i stallet när det är så kallt! Täcken av och täcken på, fastfrusna bajshögar som får hackas loss, vatten som fryser och för att inte tala om alla kläder man måste ta på sig själv! Det bästa är ju dock att vi har det mesta himla bra ordnat här i stallet med värmetunna till hästarna (ÄLSKAR!!) och värmeslinga till vattnet. Den övre kranen fryser lite då och då men den undre kranen fungerar alltid + att vi lägger in slangen i verkstan så den alltid fungerar också. Sadelkammaren är ju varm också, himla trevligt.

IMG_1240

Hästarna klarar kylan bra, de har ju mat hela tiden och kan gå undan vinden om de vill. Kaprifol som är halvklippt har 200-300grams täcke på sig och är lagom varm och go i det. Idag har hon fått jogga lite lätt på ridbanan i kvällsmörkret, på onsdag är det ju dressyrträning så det kändes fint att känna lite på henne idag. Underlaget är lite knöligt för tillfället så när det var dags för lite galopp gick jag faktiskt ut på grusvägen framför stallet och galopperade ett par gånger fram och tillbaka, haha. Kaprifol tyckte jag var lite knasig, men det gick fint! Lampan till ridbanan lyste upp även där och snön gör ju att det känns mycket ljusare.

Det ser ju dock alltid mörkare ut på bild!

IMG_1243

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.