Fällning av träd

Jag älskar att det finns så många stora fina träd på vår gård. Ett av dem är tyvärr i lite sämre skick så därför har vi bestämt oss för att ta ner det då det står lite för nära grannens hus och andra stora fina träd som lätt skulle kunna skadas vid ett ”olycksfall”. Det har trillat delar i från det vid flera tillfället, till exempel första sommaren här på gården:

img_6699_zpslwidjxyg

Idag på förmiddagen kommer Benjamin hit som jobbar med att fälla träd bland annat, och hjälper oss. Jag tillbringade därför lite tid igår med att riva hörnet på ridbanans staket så det inte ska gå sönder när trädet fälls. Det var lagom kul måste jag säga, nog för att det kan vara lite trådigt att riva saker ibland så är det inte roligare att riva saker som man själv har byggt och som man snart ska bygga upp igen… Nåja.

Det står tre stora träd där på höjden och det är det längst till höger i bild som är ruttet och som vi alltså ska ta ner i dag. Återkommer med resultatet!

Det var förövrigt riktigt härligt töväder igår och snön försvinner lite hela tiden! Det ska bli lite kallare senare i veckan och det kommer säkert lite mer snö nån dag, men det går helt klart åt rätt håll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.