I’m watching you

Tre dagar kvar till BF för Sockan, Skimmer och Marie Curie, kanske dags att spåna på namn till de små underverken!?  Idag har vi satt upp en hemmagjord övervakningskamera som kostat oss 199 riksdaler. Den består av Axels gamla Iphone, en repeater (199kr) och en app som heter Manything (Monitor anything). Repeatern sitter i verkstan och förstärker vårt wifi från huset så det räcker in till fårahuset (och vi har då internet i stallet numera också!). I fårahuset sitter den gamla telefonen och filmar med hjälp av appen Manything. Denna app har vi nu även på våra nuvarande mobiler så genom att logga in där kan vi se vad som filmas, inklusive ljud. Det verkar fungera hur bra som helst! Det finns massa finesser också som att man kan få notifikationer vid rörelse, ljud eller liknande så den skulle helt klart även fungera bra som övervakningskamera i huset vid inbrott mm.

Här står de små fluffbollarna och äter kvällsmat.

IMG_2194Axel har även varit borta hos fårens förra ägare och lånat ett par flyttbara grindar så vi kan stänga in tackorna med sina lamm ett par dagar, så de knyter an ordentligt och inte stjäl lamm av varandra. Jag och Loke stannade hemma för det blev lite sent så det skulle inkräkta på hans läggdags.

Far och son tidigare ikväll:

IMG_2189

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.