Torsdag

Okej inte helt friskt än, men nästan! Inga lamm än heller även om jag trodde det var på g i går eftermiddag så jag var tvungen att springa ut och kolla närmare. Pulsen steg då vill jag lova, nästan läskigare än att föda själv detta. Då hade ju nån annan ”ansvar och koll”, men nu är det ju jag! Kameran är guld värd i alla fall.

Idag är det andra omgången av Lokes babysim och eftersom jag är lite småsjuk fortfarande hoppar Axel ner i plurret idag. Jag tänkte dock hänga med och hålla mig i utkanten uppe på torra land.

Kaprifol har fått vila både tisdag och onsdag. Inte helt optimalt efter måndagens träning men jag har inte orkat riktigt. Nu är banan användbar igen i alla fall så jag tänkte låta henne jogga/busa lite lös idag så orkar jag nog rida i morgon och i helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.