Sockans töser

Våra två små lamm har klarat dagen fint. Den ena är lite mer framåt än den andra men båda äter bra och verkar pigga och glada fortfarande. Några försök till hopp och skutt har även gjorts! Jag har varit ute ett par gånger under dagen och tittat till dem och sett till så den lite mindre verkligen äter. Jag vägde dem även i morse och de väger ca 3.7 respektive 3.9 kg, så nu kan vi väga dem även i morgon till exempel och se så de har fått i sig mat ordentligt.

Nu är ju då bara frågan vad tjejerna ska heta? Det är Sockan som är mamma och temat på hennes avkommor är ”saker av ull”. Lovikka och Luse kanske? Eller Vanten och Mössan? Gårdens namn borde ju vara med också. ”Kyrkedals Vante”, låter nåt va? Lite speciellt med de förstfödda på gården ändå (om man inte räknar med Loke och alla fiskar då).

2 tankar på “Sockans töser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.