Kaprifol och Loke

Igår förmiddags (eller morse nästan, så tidigt var det!) sov Loke gott i vagnen ganska länge så jag hann tömköra Kaprifol på min fina ridbana. Underlaget är trevligt nu, inte djupt, inte dammigt och inte för hårt. Kanske att nån mer harvning skulle göra det ännu bättre, men det tar vi vid tillfälle. Kaprifol var toppenfin på tömmen och jag la lite extra fokus på galoppfattningar och galoppen.

Idag ska jag rida efter att Axel kommit hem och jag är sugen på att hoppa lite. I maj är det två klubbhoppningar i Gäsene som jag nog vill vara med på, och då gäller det ju att få igång lite hoppkänsla igen efter vinterns uppehåll.

Loke är inne i en sovperiod tror jag, han brukar ofta ha ca 2.5 h vakentid innan han vill sova igen men nu har han velat sova innan det ens gått två timmar. Lite beroende på när och hur länge han sover brukar det bli två eller tre sovtillfällen under dagen för tillfället. I mellanåt är han söt och glad i alla fall! Första bilden här nere är för övrigt en fejkbild, han kan inte ställa sig så själv än, hehe.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.