Loke och djuren

Det började med fiskarna, eller hela akvariet ungefär, väldigt spännande att titta på. Lite senare fick han upp ögonen för katten och det är väldigt spännande att få svansen i ansiktet och så fort han kommer åt sticker han in båda händerna i den fluffiga pälsen och griper tag. Jag vet inte om man ska rädda katten från barnet, eller barnet från katten?

Den senaste tiden har även Loke fått syn på hästarna och häromdagen på ridbanan var han riktigt söt när Kaprifol kom fram. Inte riktigt lika mycket fluff att gripa tag i dock, men lite man att dra i fanns det i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.