Lördagens hoppning

Det känns som en evighet sen, men det är ju faktiskt bara för två dagar sen. Då byggde jag i alla fall upp en av mina återkommande övningar med hinder ståendes i zick-zack över medellinjen på banan. Fyra hinder orkade jag bygga, hehe, men det räcker gott och väl. Här blir det mycket svängar, mycket galoppombyten och det är enkelt att variera svårighetsgraden beroende på hur snävt man svänger.

Kaprifol var lite seg till en början och sen blev hon ”skrämd” av något och blev då lite springig i stället så hon var lite svårmanövrerad. Hon bytte galopp helt okej, när jag kom bra på hindret och hann förbereda ordentligt bytte hon utan bekymmer. Det ”största” problemet för detta tillfälle var att hon gärna genade och jag hade ibland svårt att få ut henne i svängarna ordentligt plus att jag inte riktigt hade henne framme för skänkeln, det blev därför lite av och på och lite ”hafsigt” bitvis, vilket lite syns på bilderna också tycker jag (hoppar av lite långt ifrån och lite nära blandat). Men hon hoppar ju i alla lägen och tittar inte på något, och som sagt, när det blir rätt och bra blir det ju himla bra!

Ett helt gäng bilder! Men får ju passa på när jag har fotograf 🙂

2 tankar på “Lördagens hoppning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.