Regnig dag

Idag har det kommit en del regn, välbehövligt med lite påfyllning efter dessa soliga och härliga dagar. Vi vill ju att gräset ska växa! Det har därför blivit en ganska lugn inomhusdag för mig och Loke idag, rätt skönt faktiskt. Loke har blivit snorig så han sov lite dåligt i natt och har inte sovit toppen under dagen heller, men när han väl gjorde det tog jag det lugnt jag med. Förutom en gång då jag rensade lite ogräs mellan regnskurarna. Snart klar med rabatterna!

Jag har förövrigt inte tagit en endaste blid idag, så ni får nöja er med en som är hela två dagar gammal. En ganska söt sådan dock, på mina fina pojkar.

IMG_7110

2 tankar på “Regnig dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.