Dagen i bilder

I förmiddags fick Sockan och hennes lamm komma ut igen, det var uppskattat! Nu har de dessutom större hage än sist och kan nu rensa lite åt oss här. I morgon kommer även Lilla grå och hennes lamm få joina.

IMG_2735

Loke har haft två sovpauser i vagnen i dag och under den första fortsatte jag rensa ogräs (tar ju aldrig slut). Men nu börjar det faktiskt se rätt prydligt ut. Rabatterna är i princip klara, det är bara den dryga kvadratmetern kvar precis vid trappan till huset. Här är även kanten mot gräsmattan nygrävd och de värsta ogräset mellan plattorna borta.

IMG_2733

Nere vid garagen är nästan alla kanter ogräsrensade, det är bara biten under fönstren kvar, plus rundeln vid träder och så ligger det lite högar som jag inte sopat upp ännu.

IMG_2728

Mellan Lokes sovpauser var vi både inne och ute. Inne blev det lite krypträning bland annat!

IMG_2724

Och i nästa sovpaus fick Kaprifol röra på sig på ridbanan. Efteråt fick hon beta gräs längs grusvägen medan jag borstade bort en hög med vinterpäls.

IMG_2726

Uterummet har fått ett rivöver också; jag dammsög och röjde lite, så nu är det lite mer välkomnande att sitta där. Borde nog ta ner alla ”gardiner” och tvätta dem också, de ingick i köpet av huset och vi har aldrig tvättat dem, hehe.

IMG_2730

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.