26:e april

Loke vaknade med ett ”avgrundsskrik” vid halv sex idag och då var det såklart omöjligt att få honom att somna om, så det blev en tidig morgon! Vi har i övrigt sovit bra så vi ska nog ta oss igenom den här dagen också.

Planen för idag är babysim vid 13.30 och efter det ska jag slänga skräp; bilen är redan fullpackad med kartonger och plast och glas. Handla ska jag göra också och även svänga förbi BVC och lämna tillbaka babyskyddet som vi hyrde från dem. Vi bytte ju stol för ett tag sen så nu ska jag få tummen ur och lämna in babyskyddet så någon annan kan få användning för det.

Jag och Axel har även planer på att åka till återvinningen med hästsläpet idag, det är ju fullt med plast och annat bråte från ”sophögen” och återvinningen har öppet längre på torsdagar så det ska vi nog hinna med.

Rida tänkte jag göra också!

IMG_6913

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.