Full dag!

Jag fick sova hyfsat länge i morse så vi hade inte så mycket tid hemma innan det var dags att gå bort till veckans barntimme. Jag hann i alla fall dammsuga nedervåningen, starta en tvättmaskin, mata fåren och fixa klart en grej i stallet (fortsättning följer ikväll). Loke somnade i vagnen när jag gick ut till fåren strax efter nio och vaknade precis när jag skulle gå in i församlingshemmet en timme senare, perfekt!

Det var riktigt många på veckans träff och de flesta hade hört talas om våra lamm så vi får nog flera besök i veckan med by-barn som vill klappa diverse djur, hihi. En flicka hade dessutom med sig en handfull med stenar som hon ville att jag skulle identifiera efter att jag förra gången vi sågs berättat att stenen hon lekte med var en kvarts. Så gullig!!

Loke var också gullig och satt och ”hoppade” konstant i en barnstol under fikan, smörgås och melon fick han också vilket ju är uppskattat.

IMG_2753

Jag trodde att han skulle somna under barnvagnspromenaden hem men han var pigg och glad och höll sig vaken en och en halv timme till efter att vi kom hem och sen däckade han totalt. Så söt.

IMG_2757

Praktiskt också för jag är i full gång här hemma och har precis bakat. Om en dryg timme ska jag nämligen till Gäsene för kvällens klubbdressyr som jag är delvis ansvarig för. Bakningen ska med (om den blir lyckad, hehe) och jag ska sitta som domarsekreterare under tävligen och skriva vad domaren säger typ.

IMG_2759

Ryttarkaka och Snickerskaka! De ska nu bara svalna och skäras i bitar och provsmakas lite på innan jag packar ner dem i lådor. Sen ska jag skriva ut startlistor och protokoll och städa köket efter mig…. Hoppas Loke sover en stund till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.