Alla lamm är här!

Precis när vi lagt oss i sängen vid ca 22.30 i går kväll tittade jag i kameran för att se hur det stod till med vår blivande mamma-får och det syntes direkt att något var på gång och man kunde se fosterblåsan ”där bak”. Axel tog på sig kläderna igen och jag stannade inne med Loke, han hade precis somnat igen efter en orolig kväll så det kändes bäst att låta honom ligga kvar. Jag höll ögonen på det hela i appen, tackan valde dock att ligga ner med rumpan bort ur bild så jag såg inte mycket, haha. Det gick väldigt snabbt och det dröjde inte länge innan jag såg att hon började slicka en svart ”klump” och skrev då till Axel att visst tror vi att det kommer en till? Då fick jag en bild till svar, med två lamm liggandes vid sin mammas huvud. Haha, det gick fort!

Båda lammen var snabbt uppe och Axel kom in igen så fort han säkerställt att de fått i sig en ordentlig slurk mjölk, vilket inte heller tog så lång tid. De verkar pigga och fräscha även nu på morgonen, så skönt att alla lammen äntligen har kommit och att allt har gått så väldigt bra!

Jag har inga bilder på nykomlingarna (bortsett från den slemmiga blodiga bilden Axel skickade, men den slipper ni :P) så här är en på Kaprifol från i torsdags i stället 🙂

31301934_10156152626345851_5613050518139043840_n

Det var förövrigt väldigt intressant att sitta som domarsekreterare på dressyrtävlingen igår. Jag fick massor av inspiration, tips och tänkvärt att fundera över och är taggad på att träna uppridningar, ridvägar, halter och övergångar och själv starta nån liten klass snart.

 

1 tanke på “Alla lamm är här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.