Gårdagens utflykt

Förutom att njuta av regnet och fixa det sista på hönshuset var jag, Loke och Rebecka i Göteborg igår! Rebecka skulle lämna tillbaka lite grejer som de hyrt inför bröllopet och jag och Loke hängde med som sällskap + att vi tänkte passa på att gå in på IKEA en sväng.

IMG_3491

Alltid skoj på IKEA! Jag behöver inte nåt viktigt, men lite smågrejer till stallet och Loke blev det + ordentliga mörkläggningsgardiner till vårt sovrummet. Fram tills nu har vi haft ett lakan hängandes för fönstret + de vanliga gardinerna och även om det har funkat okej så är detta mycket bättre och lite snyggare också, hehe.

IMG_3493

Vi passade på att äta också, Loke gillade kycklingen helt klart. Och sen packade vi in oss i bilen och körde över till HÖÖKS.

IMG_3499

Kaprifol fick en ny flughuva och lite godis och Loke provade sadlar 😉

IMG_3502

Sen åkte vi hem och när vi piffade hönshuset kunde jag ”piffa” lite vid stallet också, se vad GÖLLIGT det blev 😀IMG_3513

Och hästarna funkar fortsatt bra tillsammans, de går lite närmare varandra allteftersom tiden går, haha. Det verkar som det blir Kaprifol som blir flockledaren inledningsvis i alla fall, det blir nog bra tror jag. Hon gör det på ett bra sätt 🙂

IMG_3515

Bara bruna hästar… Från vänster: Queen, Kaprifol, Peggy och Abbe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.